23948sdkhjf

Praktikforløb i Dansk Supermarked kåret som årets bedste

Dansk Supermarked og praktikant Mads Fuglsang Hedegaard modtog tirsdag formiddag prisen 'Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik'.
Praktikant Mads Fuglsang Hedegaard og hans praktiksted Dansk Supermarked modtog tirsdag prisen for et ekstraordinært godt praktikforløb.

Den nyslåede professionsbachelor i international handel og markedsføring var en af mange, der i løbet af foråret havde indstillet sin praktikvirksomhed til prisen. Og juryen var ikke i tvivl om, at Dansk Supermarked havde givet Mads Fuglsang Hedegaard et ekstraordinært godt praktikforløb.

- De fortjener prisen, fordi de har vist Mads 100 pct. tillid fra starten, givet ham ansvar og taget ham topseriøst, siger Ole Middelhede, partner og headhunter i konsulentvirksomheden Assessit og en del af juryen.

Dansk Supermarked Group har mange praktikanter fra videregående uddannelser - heriblandt erhvervsakademierne - ansat, og de bliver set som en stor ressource.

- Vi er vældig glade for udnævnelsen. Praktikanter er en vigtig del vores forretning og den måde, vi rekrutterer folk på. Så det, at vores praktikanter er lige så glade for samarbejdet, som vi selv er, betyder meget for os. Af samme grund er det derfor også utrolig vigtigt for os at have gode uddannelsesinstitutioner i og omkring Aarhus, som kan forsyne os med en stærk pipeline af talentfulde og engagerede studerende, siger indkøbschef Jakob Nørgaard-Petersen fra Dansk Supermarked.

Erhvervsakademi Aarhus uddeler prisen for at skabe opmærksomhed om vigtigheden af et godt og veltilrettelagt praktikforløb. Som noget nyt i år går vinderen videre til en finale blandt praktikforløb fra resten af landets øvrige otte erhvervsakademier.

De øvrige nominerede til årets pris var: Raw Snacks Europe Aps, Økologisk Landsforening og Danski A/S
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078